<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103906" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Руснаци прод...

Карантина на свидетел отложи делото за смъртта на Милен Цветков за пореден път

18 Октомври 2021
0 339

Карантина на свидетел отложи делото за смъртта на Милен Цветков

Отложиха съдебното заседание за смъртта на телевизионния журналист Милен Цветков. Причината за отлагането на процеса срещу водача на автомобила, блъснал на светофар колата на Цветков, е карантина на свидетел.

През юни веднъж делото за смъртта на журналиста бе отложено заради смъртта на експерт. През септември пък се наложи ново отлагане на процеса заради годишния отпуск на експерти – вещи лица, които трябваше да се произнесат за психическото състояние на Кристиан Николов.

След 5 отказа съдът пусна от ареста убиеца на Милен Цветков (Коментарът на “Господарите”)

Карантина на свидетел отложи делото за смъртта на Милен Цветков

В края на септември стана ясно, че Николов няма личностно разстройство и може да носи отговорност за действията си. Това беше изводът от психологичната експертиза. Според екипа от специалисти, направили експертизата, подсъдимият е с висок интелект и се отличава с понижен самоконтрол. Засега е ясно, че по време на катастрофата Николов е бил под въздействието на четири вида дрога.

Обвиняемият Николов бе пуснат от съда под домашен арест с електронна гривна, която да сигнализира, ако наруши мярката.

За пускането на младежа от ареста Софийски градски съд се позова на писмо от началника на Централния затвор, в който е посочено, че задържаният имал добро поведение и помагал в кухнята.

По-горе можете да видите брутални кадри от момента на катастрофата. Предупреждаваме, че не са за хора със слаби нерви.

Карантина на свидетел отложи делото за смъртта на Милен Цветков

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции