<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145901" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скандал в bTV, ...

Кирил Петков: Ако правилото е лидерът да се крие от дебати, сменяме правилото (видео)

29 Септември 2022
1 6030

Кирил Петков: Ако правилото е лидерът да се крие от дебати, сменяме правилата. Това заяви лидерът на “Продължаваме промяната” пред NOVA във връзка с вчерашната си изненадваща поява в предизборното студио на bTV.

Скандал в bTV, от ГЕРБ възмутено напуснаха студиото (видео)

Темата с поканата и отказа от дебат стана водеща в предизборната кампания между двете основни политически сили – ПП и ГЕРБ. Миналата седмица Петков за пореден път призова Борисов да се яви на публично обсъждане на политиките пред двете формации, на което лидерът на ГЕРБ отказа с аргумент, че срещу него е бил извършен незаконен арест.

Дебат между Кирил Петков или Асен Василев и Бойко Борисов – мисията изглежда невъзможна

“В този лидерски дебат първо бяха отказали всички лидери, доколкото се беше разбрало. После се оказа, че все пак всяка партия ще си изпрати някой. Когато в нашия случай поради лични причини Венко Сабрутев по лични причини не можа да дойде – и понеже не става дума за някакво надиграване между партиите, а да комуникираме пред хората какви са политиките след 2 октомври – няма по-отговорна позиция според мен от това аз като лидер да отида и да кажа нашите политики”, каза той.

Кирил Петков: Ако правилото е лидерът да се крие от дебати, сменяме правилото (видео)

“Ако искат г-н Борисов да дойде на реален дебат, ние го каним от един месец. Хората имат право да знаят лидерите на тези партии, които се състезават на този вот, какво мислят”, добави Петков.

Кирил Петков: Ако правилото е лидерът да се крие от дебати, сменяме правилото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Виолета

    04 Октомври 2022

    Ако, лидери като ТЕБЕ не спазват правила и нахлуват в студия и искат да се покажат и нищо да не казват а да провалят предаване наистина трябва да се променят правилата. Трябваше да ТЕ изгонят. А Цънци не посмя.

Покажи всички Скрий

Реакции