<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182093" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Радостин Вас...

Кирил Петков: Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство

30 Май 2023
0 626

Кирил Петков: Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство. Това написа лидерът на “Продължаваме Промяната” по повод връчването на мандата на ПП-ДБ, предаде NOVA.

“След това, което видях при вчерашното връчване на мандата, реших да се върна в България един ден по-рано от срещата на много от европейските лидери на форума GLOBSEC в Братислава. Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република”. Това написа съпредседателят на ПП Кирил Петков в пост във Facebook.

Кирил Петков: Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство
Снимка: Минко Чернев/ БТА (ЕК)

Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство, никой не може да слага бюджета и парите на хората на заден план заради личните си властови амбиции. Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме нужда от редовно и проевропейско правителство час по-скоро. Имаме нужда от стабилно Народно събрание с дълъг живот”, пише още той.

Кирил Петков е бил призован на разпит, по неофициална информация (видео)

“Днес отново истинският гарант за демокрацията – хората от площада, ще заявят, че автократичните амбиции няма да се реализират, дори когато службите, назначени от президентството, са впрегнали целия си ресурс – но не в защитата на националната сигурност, а в производство на политически компромати. Не ни е страх и няма да се откажем!”, завършва Петков.

Кирил Петков: Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции