<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=107883" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Първи комент...

Кирил Петков: Ще направим всичко възможно България да има коалиционно правителство (видео)

14 Ноември 2021
0 2524

Кирил Петков: “Продължаваме промяната” е първа политическа сила

Щастлив от резултата лидерът на “Продължаваме промяната” обяви, че ще има коалиционно правителство. Асен Василев допълни, че още се очакват финалните резултати.

Кирил Петков обеща от партията да бъдат консистентни, да говорят с всички партии без ГЕРБ и ДПС. Обещаха да преговарят и с “Има такъв народ”, чиито лидер по-рано обяви, че няма да се коалира с никого.

Кирил Петков: "Продължаваме промяната" е първа политическа сила

Слави Трифонов проговори: Ако можех да върна времето назад, пак щях да постъпя по същия начин

“Независимо дали си ляв, център или десен, тези първи победи за България са важни и трябва да сме заедно в тях”, обяви още Кирил Петков.

Той и Асен Василев обясниха, че преди окончателните резултати няма как да коментират какви са възможните коалиции.

“Ще направим всичко възможно България да има коалиционно правителство. Ще подходим по най-отговорния начин”, обяви още Кирил Петков.

“Българските избиратели показаха, че България има ясна нужда да поеме по нов път”, подчерта още той.

На въпрос дали ще работят с Мая Манолова двамата политици още нямат категоричен отговор. Тепърва ще се обсъждат имената, които ще влязат в евентуално коалиционно правителство, което предстои да се състави, подчертаха още те.

“В нашата партия имаме много добри капацитети. Ще ги сравним, за да стигнем до решение кой да бъде премиер”, обяви Кирил Петков. Той е категоричен, че конкретни имена няма да се обсъждат преди да се проведат разговори с потенциалните партньори.

Кирил Петков: “Продължаваме промяната” е първа политическа сила

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции