<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114969" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Роботи ще при...

Китайка е карантинирана в апартамента на мъж, с когото е била на сляпа среща

13 Януари 2022
1 1508

Китайка затворена в апартамента на мъж, с който е била на сляпа среща. Жената е останала затворена там за няколко дни.

30-годишна жена, позната само с фамилното си име Уанг, е отишла на сляпа среща, организирана от семейството ѝ. На 6 януари, тя е посетила дома на мъж, избран от родителите ѝ, който я е посрещнал с домашно приготвена вечеря.

Щрауси се разходиха в центъра на китайски град (видео)

След срещата, жената се опитала да си тръгне, но разбрала, че целият квартал е под строг локдаун. Тя е останала затворена в жилището му за няколко дни.

“Остарявам и затова родителите ми организираха 10 срещи на сляпо”, споделя Уанг в клип в социалните мрежи. “Петият ухажор реши да ми покаже готварските си умения и ме покани на домашно приготвена вечеря у тях.”

Китайка слезе по фасадата на 8-етажен блок в Ухан, след като синът ѝ я заключи заради коронавируса (видео)

Внезапните строги локдауни са чести в Китай заради гъстото население. За да може да се минимизира разпространяването на Covid-`19, внезапният локдаун е реално притеснение за гражданите.

Уанг решава да сподели интересната си ситуация в Weibo. След няколко качени видеа, в които говори са случилото се и за съжителтвото им, непознати започват да звънят на мъжа. Малко след това тя ги трие от видео платформата.

Към момента не е известно дали Уанг е успяла да си тръгне.

Източник: CNN

Китайка е карантинирана в апартамента на мъж, с когото е била на сляпа среща

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции