<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=142079" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Китай "зася...

Китай драстично промени финала на “Миньоните 2”

24 Август 2022
0 153

Китай драстично промени финала на “Миньоните: Възходът на Гру” – един от малкото холивудски хитове, които тази година се добраха до местните киносалони.

Потребители на китайската социална мрежа Weibo съобщават, че е избран по-възпитателен” край. В него злодеят Див Пердах е заловен от полицията и отива в затвора за 20 години. Той също открива “любовта към театъра” и сформира самодейна актьорска трупа. В дописания финал се отбелязва, че Гру се е върнал при семейството си. А “неговото най-голямо постижение е да бъде баща на три дъщери”, пише “Сега”.

Кинoсалони не пускат тийнейджъри на премиерата на “Миньоните 2” заради тренд в TikTok

В международната версия Гру и Див Пердах се отправят заедно към неизвестното, след като последният е инсценирал смъртта си, за да избегне ударите на закона. Многобройни коментари на китайски потребители се подиграват на поправките, сравнявайки ниското им качество с “PowerPoint презентация”.

DuSir, филмов коментатор с 14.4 милиони последователи в Weibo пише: “Ние сме единствените, които се нуждаят от специални насоки и се страхуват, че анимационно филмче може да ни “повреди”.

Други коментират, че алтернативният финал промотира новата политика на Китай за три деца на семейство, с която страната се опитва да подобри демографията си. 

Китайските разпространители Huaxia Film Distribution and China Film Co за момента отказват коментар. 

Китай драстично промени финала на “Миньоните”

Китай драстично промени финала на “Миньоните”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции