<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141127" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Софиянци ням...

Кметът на Кърджали лично “чисти” контейнери точно преди старта на предизборната кампания

15 Август 2022
0 347

Близо месец градската управа в Кърджали не смогва да се справи с преливащите контейнери и боклуци по улиците. Недоволството на хората е и причината вчера кметът Хасан Азис лично да се появи край камион и площадка за изхвърляне на боклук. Негова снимка в “работна обстановка” беше разпространена в социалните мрежи.

На кадъра се вижда как той наставлява служителите от чистотата – нещо като оперативка на терен, пише “Сега”. Снимката се появи в навечерието на протест пред сградата на Общината, а и на старта на предизборна кампания – в такива ситуации обикновено се предприема точно такъв пиар, целящ да внуши, че съответният управник е взел присърце проблемите на хората.

Кметът на Кърджали лично &#8220;чисти&#8221; контейнери точно преди старта на предизборната кампания
снимка: FB/ Мохамед Хабил-Групата на Кърджали и областта-

Хасан Азис слезе при протестиращите днес. Обеща им до сряда вечерта градът да бъде изчистен, а до понеделник – и селата. Работници, графици, ако се наложи и допълнителна техника… –  всичко щяло да бъде впрегнато за целта. По думите на кмета, търговци изхвърлят нерегламентирано отпадъци (кашони).

Основното оправдание на градската управа и сметоизвозващата фирма „Грийн Партнърс БКС“ е, че се е запалило регионалното сметище, което нарушило графиците на обслужване. То обаче се запали преди седмица, а проблемите бяха налични преди това.

Кметът на Кърджали лично “чисти” контейнери точно преди старта на предизборната кампания

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции