<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124619" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петиция атак...

Кметът на район “Изгрев”: Няма да допусна смяна на името на улицата с руското посолство

04 Април 2022
0 5450

“Като български кмет, няма как да допусна да бъдат заменени имена на улици и обекти, кръстени в памет на достойни българи, допринесли за развитието на България. Вярвам в разума и патриотизма на съветниците в СОС. Нека изборите, които правим, бъдат подвластни на нашите надежди, не на страховете ни, на “разделителните линии” в нашето общество и криворазбрани ценности, доминирани от чуждопоклонничество, каквото и да е то. Това написа кметът на столичния район “Изгрев” д-р Делян Георгиев на страницата си във Фейсбук.

Предлагат улицата до руското посолство да се казва “Героите на Украйна”

Припомняме, че журналистът Найо Тицин внесе в Столичния общински съвет предложение, с което призова и украинското посолство – а именно бул. “Драган Цанков” да се преименува на “Героите на Украйна” заради намиращата се там дипломатическа мисия на Руската федерация.

И район “Изгрев” в София остава на тъмно заради високите сметки за ток (видео)

Кметът на район &#8220;Изгрев&#8221;: Няма да допусна смяна на името на улицата с руското посолство

“Предложението да бъде преименуван бул. “Драган Цанков” частично, е невъзможно според съществуващата наредба, а в цялост е абсолютно неприемливо за районната администрация на “Изгрев”. Драган Цанков е български министър-председател два пъти и Председател на VII-то обикновено Народно събрание.

България е над всичко!”, написа в заключение Георгиев.

Кметът на район “Изгрев”: Няма да допусна смяна на името на улицата с руското посолство

Източник: FB/Д-р Делян Георгиев

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции