<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104935" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Светльо Витк...

Колоездач брутално се натресе в зрител, решил да пресече трасето в последния момент (видео)

26 Октомври 2021
0 833

Колоездач брутално се натресе в зрител, решил да пресече трасето в последния момент, виждаме от кадри в Twitter.

Невъобразимият инцидент е станал по време на спортно мероприятие на канарския остров Йеро, предава 9gag. От краткото видео се вижда, че наблюдателите от първа линия на финиша не се притесняват да пресичат скоростното трасе, дори в момент когато по него се задава колоездач. Тези преминвания сякаш идват да ни предупредят за това, което ще се случи секунди по-късно. Но кой да предположи, че сама жена ще реши да мине точно, когато водачът в надпреварата е вече тук. Сладката радост от победата на мъжа, който здраво натиска педалите, за да излезе пръв и вземе титлата му е отнета от Deus Ex Machina, в случая – ужасяващ сблъсък и падане, от което потърпевши са и двамата.

Фен на “Тур дьо Франс” предизвика най-масовия сблъсък на участници с табелата си (видео)

Още по-невороятното е, че след намесата на медицинския екип на място, жената е лекувана от съвсем леки наранявания. Велосипедистът пък пострадал от леко мозъчно сътресение и е бил откаран в болница в столицата Валверде. Според данните получил временна загуба на паметта.

По случая е предприето разследване.

Колоездач брутално се натресе в зрител, решил да пресече трасето в последния момент.

Колоездач брутално се натресе в зрител, решил да пресече трасето в последния момент

Източник: 9gag

Видео: Twitter/LaPorraManda

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции