<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152872" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рибар хвана з...

Комедиант разкри платените футболни фенове в Катар (видео)

28 Ноември 2022
0 506

Комедиант разкри платените футболни фенове в Катар. Комедиантът е от Австралия. Той конфронтира индийци и бангладешци. Те бяха с фланелки на Бразилия и бяха обвинени, че се представят за фенове на Селесао, без да са такива.

Гледаме и не вярваме на ушите си какъв превод направиха БНТ (видео)

Комедиант разкри платените футболни фенове в Катар (видео)

Още преди старта на Мондиал 2022 домакините бяха обвинени, че плащат на актьори да се представят за фенове и да посещават мачовете.

Акцията

Въпросният австралиец се разходи по улиците на Катар и се опита да разбере дали има такова нещо. Комедиантът, който прави съдържание за TikTok, спря и разговаря с голяма група фенове. Повечето от тях с индийски и бангладешки корени. Те бяха облечени в разнообразни фланелки – на Англия, Бразилия, Германия и Аржентина.

Един от феновете с бразилска фланелка беше запитан дали подкрепя Селесао или са му платили. Отговорът е: „Платиха ми. За Аржентина съм, но ми казаха да подкрепям Бразилия“.

Той добави, че любимият му бразилски футболист е Неймар. Но не успя да назове още някой, освен 30-годишното крило на ПСЖ.

Честно

„Не знам“, „Да бъда честен не знам“, „Не съм фен на футбола, а на крикета“, бяха част от отговорите, които австралийския комедиант получи.

Видеата в TikTok добиха огромна популярност. Появиха се коментари, че навярно запитаните фенове са работници, емигрирали в Катар, които са получили възможността да наблюдават мачовете на живо.

Източник: dsport

Комедиант разкри платените футболни фенове в Катар (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции