<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=109023" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гласовете за ...

Корнелия Нинова: Промяната ще продължи с Румен Радев (видео)

21 Ноември 2021
0 620

“Промяната ще продължи с Румен Радев” – това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, която поздрави Румен Радев и Илиана Йотова и всички социалисти за изборната победа. Тя увери, че очаква да се работи за редовен парламент още от утре.

На въпрос какви компромиси ще направи БСП, за да има правителство, тя отговори лаконично – “Разумните”. По думите на председателя на БСП, има нужда от още време за повече детайли.

Приоритетите на БСП са социална политика, увеличаване на доходите, намаляване на цените, достъпно здравеопазване и образование, стабилизране на икономиката и преодоляване на кризата. Тези приоритети ще се обсъждат от вторник с другите партии.

Корнелия Нинова: Промяната ще продължи с Румен Радев (видео)

Позицията на БСП е, че няма как с десни средства да се постигнат необходимите социални цели в момента. Нинова вярва, че въпреки различията, следващото правителство може да изкара пълен 4-годишен мандат. Така са заложени и политиките и приоритетите в преговорите.

На първо място сега ще се работи по антикризисни мерки. В последстиве и за “истинска промяна на досегашния модел”.

Тя беше категорична, че до момента не са обсъждани конкретни имена на министри в бъдещото правителство.

Видео: bTV

Корнелия Нинова: Промяната ще продължи с Румен Радев (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции