<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103522" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рускиня парк...

Кошмарна разкрасителна процедура “мумифицира” лицето на рускиня (видео и снимки)

14 Октомври 2021
7 1009

Кошмарна разкрасителна процедура “мумифицира” лицето на рускиня, съобщава New York Post.

37-годишната руска архитектка Светлана предприла спорна процедура, след като приятелят ѝ подметнал, че изглежда стара. Вместо да я подмлади обаче, прилагането ѝ я състарило с 10 години.

“Лицето ми се отпусна като на мумия. Кожата се отдели от черепа и увисна буквално като дрипа”, разказва пострадалата пре East2West.

Нелепата трансформация била провокирана от коментар на тогавашния ѝ приятел, навярно шеговит, че ще я смени с по-млада. През март Светлана се обърнала към козметичен хирург, който я посъветвал да премахне предишните си гел импланти с помощта на инжекции Лонгидаза. Тоя я уверил, че лекарството ще разгради излишния гел под кожата и очите ѝ.

Тийнейджърка изненада близките си с квадратно лице след пластична операция (видео и снимки)

Същата вечер Светлана се погледнала в огледалото и забелязала, че лицето ѝ започва да се променя.

“Кожата под очите ми започна да се отпуска и буквално да се отделя от черепа”, разказа тя.

А на сутринта положението се влошило дори още повече.

Последиците от злощастната процедура обаче не били само физически, но и социални. Приятелят ѝ я зарязал и Светлана напълно се изолирала от всякакви живи контакти.

По случая е предприето разследване на Следствения комитет в Русия. Козметичният хирург от своя страна ѝ казал: “Върви докажи, че съм ти инжектирал Лонгидаза.”

Лонгидаза е спорно руско лекарство, което неофициално се предписва за широк спектър от състояния, включително и за проблеми с дишането, предизвикани от Covid-19.

Кошмарна разкрасителна процедура “мумифицира” лицето на рускиня.

Източник: New York Post

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции