<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=146362" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стефан Янев: ...

Костадин Костадинов: Ние нямаме държава (видео)

02 Октомври 2022
1 7463

Костадин Костадинов: Ние нямаме държава, трябва да я изградим – това заяви в студиото на bTV лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов. Той смята, че всички политици са виновни за липсата на активност в днешния ден.

Костадинов твърди, че в предишния парламент от неговата организация са опитали да разговарят с другите партии, но без успех. Но от друга страна отново заяви категорично, че е против влизането на България в Еврозоната, както и против воденето на страната на европейска политика като цяло. Но изрази надежда да се състави кабинет в рамките на следващия парламент.

Лидерът на “Възраждане” обяви, че се поставя под въпрос съществуването на България. И че цяла Европа е “на прага на война”.

Костадин Костадинов е получил забрана да влиза в Украйна

Първи предварителни резултати: ГЕРБ води пред “Продължаваме промяната” (видео)

Относно случващото се в Украйна, Костадинов обвини Европа в “двоен стандарт” по отношение на Косово преди и на Украйна сега. И обеща да пита външния министър защо се случва този “двоен стандарт”. Според Костадинов “още утре” трябва да бъде оттегляно и признаването на Косово от нашата страна.

На въпрос за отношенията на България с Русия Костадин Костадинов каза, че санкциите срещу нея трябва да бъдат оттеглени, защото “вредят на България”. Изброи като доказателства цените на газа и на горивата.

Костадин Костадинов: Очаквах по-висока избирателна активност

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Елица

    02 Октомври 2022

    Ами няма държава затова се погрижихте успешно всички единодушно които сте в парломенто да сасипахте я тая държава

Покажи всички Скрий

Реакции