<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=146250" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето каква е и...

Костадин Костадинов обяви, че ще подкрепи само кабинет на “Възраждане” (видео)

02 Октомври 2022
0 1094

Костадин Костадинов обяви, че ще подкрепи само кабинет на “Възраждане”. Той бе категоричен, че в коалиции няма да влиза, информира Нова.

За какво гласува Корнелия Нинова от БСП? (видео)

Костадин Костадинов обяви, че ще подкрепи само кабинет на &#8220;Възраждане&#8221; (видео)

“При всички положения резултатите ще бъдат доста по-различни от тези, които ни обясняваха че ще бъдат през последния месец социолозите. Днес вече няма никакво значение какво казват социолозите. От значение е само какво ще каже българският народ”. Това заяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов, след като упражни правото си на глас.

Той беше категоричен, че след вота няма да влиза в коалиции.

“Можем да влезем в коалиция само с хората, с които се срещнах по пътя, идвайки да гласувам. Два са пътищата пред България. Или ще променим кардинално своя път на развитие и ще имаме шанс за оцеляване. Или Бог да пази България, ако продължим по същия пък като през последните 30 години”, посочи Костадинов.

Костадин Костадинов обяви, че ще подкрепи само кабинет на “Възраждане”. Той бе категоричен, че в коалиции няма да влиза, информира Нова.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции