<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147892" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Два протеста ...

Костадинов видя евроатлантическа тълпа в парламента (видео)

19 Октомври 2022
0 526

Лидерът на “Възраждане” се обърна единствено към българските сънародници, като ги попита дали са доволни от настоящето. Костадин Костадинов използва възможността за обръщение от парламентарната трибуна, като припомни две стихотворения на Патриарха на българската литература Иван Вазов.

“Доволни ли сте, че за пореден път Народното събрание ще събере не народни представители, а безразборна евроатлантическа тълпа”, попита в обръщението си към новите депутати и всички българи той.

Кирил Петков: Ще възстановим работата си оттам, където беше спряна (видео)

“Възраждане” е инструментът в ръцете на народа, за да се осъществи освобождението и то вече се случи”, каза Костадинов. Той припомни създаването на партията и пътят ѝ до парламента, като посочи, че ще се бори за “всеки един българин и за всяка една българска душа, защото, скъпи сънародници, просто нямаме друг избор”, посочи председателят на националистите.

Той още един път изложи основните позиции на “Възраждане” в икономически, социален, външнополитически смисъл.

“Знам, че ще ще бъдем хулени, клеветени, нападани, защото сме го изпитвали и досега, но знам и друго, ще историята ще запомни нас – крайните, невъздържано влюбените в родината си идеалисти”, каза Костадинов.

Костадинов видя евроатлантическа тълпа в парламента

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции