<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134929" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Реваншът на о...

Кой задейства бомбата с дистанционно управление

25 Юни 2022
0 461

Още от самото начало на кабинета Кирил Петков беше ясно, че той е обречен. Граниченето на “Демократична България” и БСН с “Има такъв народ” беше бомба със закъснител, пише Дневник.

Реваншът на обръчите: Няма сделка, няма правителство

Кой задейства бомбата с дистанционно управление

Петков имаше почти непосилна задача на балансьор, който при това трябва да свърши важни неща в изключително тежки международни условия. Начинът, по който Трифонов внезапно свали кабинета, и подбраният за това момент, в който трябваше да се вземат ключови за страната ни решения, навяват подозрението, че бомбата не е била просто със закъснител, а е била с дистанционно управление. Защо тя бе задействана точно сега, след 6 месеца привиден мир в управляващата коалиция?

Петков: Днес българският парламент взе историческо решение (видео)

Освен големите пари, за които вече стана ясно, има една основна външна причина за избухването на бомбата в този момент. И тя – по-всичко изглежда – е в Москва. От там, не от вчера, идват много конци, дърпащи живота у нас – конци, прекарани през сараи, газови тръби, разнообразни спящи клетки и очевидни провокатори.

Повече по темата четете в Дневник!

Кой задейства бомбата с дистанционно управление

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции