<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=107138" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Осъдиха окон...

Кристиан Николов поиска по-лека мярка и от домашния арест

10 Ноември 2021
0 7103

Подсъдимият за смъртта на журналиста Милен Цветков – Кристиан Николов – поиска от Софийския градски съд по-лека мярка за неотклонение, пише Dir.bg.

Кристиан Николов поиска по-лека мярка и от домашния арест, съдът отказа

Само преди три седмици магистратите го пуснаха под домашен арест.

Сега съдът прецени, че мярката за неотклонение няма да бъде променена.

Хванахме Кристиан Николов на излизане от съда (РЕПОРТАЖ)

В края на септември стана ясно, че подсъдимият младеж няма личностно разстройство и може да носи отговорност за действията си. Това беше изводът от психологичната експертиза.

Според екипа от специалисти, направили експертизата, 23-годишният Кристиан Николов е с висок интелект и се отличава с понижен самоконтрол.

Засега е ясно, че по време на катастрофата Николов е бил под въздействието на четири вида дрога.

Все още обаче не е готова експертизата, която трябва да разкрие повече подробности какъв е бил ефектът върху организма на младежа от поетите различни наркотични вещества.

Милен Цветков загина на 19 април 2020 година – точно на Великден. Тогава в района на столичния търговски център “Парадайз” джипът, управляван от Николов, се врязва в автомобила на Цветков, който чака на светофар.

23-годишният младеж е обвинен за умишлено причиняване на смърт при катастрофа, за което законът предвижда от 15 до 20 г. затвор, но и доживотна присъда.

Кристиан Николов поиска по-лека мярка и от домашния арест, съдът отказа

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции