<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152666" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чуйте магиче...

Легендарните музиканти от “Scorpions” идват в с. Могилово на фестивал

28 Ноември 2022
1 420

Легендарните музиканти от “Scorpions” идват в с. Могилово на фестивал. Събитието ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) догодина, пише Фокус.

Светът в техните очи. Семейство обикаля планетата, преди децата им да ослепеят (видео)

“Scorpions” са първата група, която се включва в третото издание на “Midalidare Rock In The Wine Valley”. Селото е на около 80 км от Пловдив.

Легендарните музиканти от "Scorpions" идват в с. Могилово на фестивал

Организаторите

“Щастливи сме, че можем да започнем именно със “Scorpions”, които нямат нужда от представяне. Истински легенди на рок музиката, които за първи път в България ще изпълнят песни от последния си албум “Rock Believer” и разбира се всички класики, които всички ние знаем и пеем”, споделят организаторите.

“Scorpions” продължават своето световно турне, с което освен новия им 19-и студиен албум, отбелязват и 50 години от дебютния им “Lonesome Crow”. Именно в “Rock Believer” групата за първи път работи с бившия барабанист на “Mötorhead” Мики Ди.

Музикантите

“Записахме новия албум на живо заедно в една стая, както се правеше през 80-те”, споделя вокалът на бандата Клаус Майне. А китаристът Рудолф Шенкер допълва: “Това да сме отново на турне с групата и да свирим пред хиляди хора, представяйки им новата ни музика е нещо много специално в кариерите ни”.

“Scorpions” са рок групата номер 1 в Германия и една от най-важните рок банди в целия свят. Те са продали над 120 милиона копия от албумите си. Правили са над 5000 концерта и са създатели на вечната класика “Wind Of Change”, доминирала музикалните класации в целия свят. Създали са и хитове като “Rock You Like A Hurricane”, “Still Loving You”, “Send Me An Angel” и много други. Носители са на множество награди, както и имат звезда на “Hollywood Rock Walk of Fame”.

Легендарните музиканти от “Scorpions” идват в с. Могилово на фестивал

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции