<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141917" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бившите упра...

Лена Бориславова няма да участва в листите на ПП за изборите

22 Август 2022
1 712

Лена Бориславова няма да участва в листите на ПП за изборите.

„Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи. Дойде моментът да споделя причините за това“, написа тя в пост във Facebook.

Лена Бориславова отговори на нападките на Йорданов с фотоси от Харвард (снимки)

Бориславова подчертава, че промяната зависи от силни личности, но е по-голяма от всеки от нас поотделно.

„През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към скъсване със схемите на миналото – с кражбите на обществен ресурс, с мафиотския начин на управление на държавата, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе огромна, впрегнаха се всички похвати, работеше се усилено и за изместване на обществения фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха кражби, не откриха нечисти сделки, не откриха престъпления, затова атакуваха лично“, обяснява бившият началник на кабинета.

Не, Кирил Петков и Лена Бориславова не си тръгнаха хванати за ръце (видео)

Лена Бориславова няма да участва в листите на ПП за изборите

И допълва: „Да се занимаваш с политика в България има своята цена. Аз нямам право да я прехвърля върху екипа и работата на „Продължаваме промяната“. Най-накрая имаме шанс да скъсаме окончателно със стария, изчерпан модел на управление, в който някой вожд се разпорежда с хората, с бизнеса, с мечтите и живота ни. Нищо, най-малко пък моето име, не трябва да отклонява вниманието ни от тази цел“.

„Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на ПП, че ме разбраха и подкрепиха, както във всеки друг момент от работата ни досега.

От изборите на 2 октомври зависи промяната да продължи и да довършим започнатото”, допълва Бориславова.

Лена Бориславова няма да участва в листите на ПП за изборите

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции