<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=150291" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-високата ...

Лотомилионер си търси жена да сподели богатството му (снимки)

09 Ноември 2022
0 87

Лотомилионер си търси жена да сподели богатството му.

Кюрсат Йълдъръм от Дортмунд, Германия, спечелил близо 10 милиона евро от лотарията през септември и не губил никакво време за усвояване на капитала си, пише LADbible. Първата му грижа била да напусне работа от завод за стомана, а втората – да обнови личния си автопарк с Ferrari 448 Pista за половин милион и Porsche Turbo S кабриолет за малко по-малко.

Немалко пари 41-годишният мъж пръснал и за луксозен часовник, както и за любимото си пиене. Ако питате защо – защото така.

Лотомилионер си търси жена да сподели богатството му (снимки)
Facebook/Kürsat Yildirim

Въпреки първоначалната еуфория от открилите се пред погледа му възможности, господин Йълдъръм усетил и блезнена липса – човек, с когото да сподели насладите от изсипалото се отгоре му богатство.

Семплите изисквания на Кюрсат

Най-високият човек на планетата отива в Москва да си търси съпруга (снимки)

Пред германския вестник Build той уточнява:

“Моля да отбележите в обявата си, че все още сте сингъл.”

И уточнява, че няма претенции дали кандиатката ще е блондинка или брюнетка.

Лотомилионер си търси жена да сподели богатството му (снимки)
Facebook/Kürsat Yildirim

“Искам да се влюбя, това е. Търся жената, която обича пътуванията и е съгласна заедно да създадем семейство. Нуждая се от човек, комуто да имам пълно доверие, каквото и да се случи”, казва Кюрсат. И съзнавайки рисковете, които поема с известността си, обещава да бъде много предпазлив към жени, които търсят мимолетна връзка с цел бързо облагодетелстване.

Лотомилионер, прахосал £10 млн. за наркотици, алкохол и жени, се върна при бившата си съпруга

“Умея да се грижа за себе си много добре. И съм взел всички предпазни мерки. Парите ми са в безопасни ръце”, добавя той.

Въпреки че сам е разгласил през социалните мрежи за внезапното си забогатяване, Кюрсат е разочарован, че хора, останали далеч в миналото му, са се сетили да го търсят сега, когато е известен и заможен човек.

“90% от хората са завистници, казвам ви, и мисля, че не заслужавам това. Никога няма да забравя кой съм и от къде съм тръгнал. Работещо момче съм и никога няма да позволя да се отнеса арогантно към някого”, кълне се германецът.

Да запуши устите на завистниците
Лотомилионер си търси жена да сподели богатството му (снимки)
Facebook/Kürsat Yildirim

А що се отнася до скъпите му четириколесни придобивки, той твърди, че ги купил, за да запуши устите на хейтърите. “Заради всички завистливи душици”, уточнява той.

И сега, когато търси любимата жена, за да създаде семейство, Кюрсат не се отказва да купи някой билет за лотарията. Може би от спортна страст, а може и за да подсигури старините си.

Лотомилионер си търси жена да сподели богатството му

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции