<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100071" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кремъл воюва ...

Любов вместо героична битка в Добрич (видео)

17 Септември 2021
0 309

Любов вместо героична битка в Добрич наблюдавахме по време на шоу по случай Добричката епопея. Гаф на организаторите изпрати в небето сърца и обяснения в любов вместо епична битка. Зрителите останаха учудени, но най-учудена вероятно е била Алекс.

С комичен гаф с дронове отбелязаха 105 години от Добричката епопея (видео)

Любов вместо героична битка в Добрич (видео)
Позицията на Общината

Пред  NOVA Галя Миткова от Община Добрич обясни защо се е стигнало до този гаф.

„Наистина на 7 септември трябваше това да бъде кулминацията по случай 105-ата годишнина от Добричката епопея. Грешката е на фирмата, която бяхме наели. В небето трябваше се появят символите на достойните битки. Обяснението на фирмата е, че се е наложило рестартиране на компютъра малко преди края на концерта и след това е тръгнал грешен вариант”.

Нашето предложение

Следващия път от община Добрич вместо сърца могат да разположат в небето обяви или други съобщения. Например “Продавам дюлева”, “Кърти, чисти, извозва”, “Pi ar sevi, ai <3 iu”.

Горката Алекс получи от Община Добрич обяснение в любов на фона на героична музика. Явно тази година честването на Добричката епопея е минало под надслов “Правете любов, а не война”.

Гледайте най-ярките неща от Уеба в новия епизод на “Господари на Уеба”, който вече е онлайн.

Любов вместо героична битка в Добрич

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции