<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=163249" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Топ нападате...

Мадона уплаши феновете с външния си вид на публично събитие (видео)

07 Февруари 2023
1 292

Мадона уплаши феновете с външния си вид на публично събитие. Става дума за наградите “Грами”, на които певицата изглежда почти страшно.

Джеф Безос изпраща първия изцяло женски екипаж в Космоса

Феновете ѝ са малко обезпокоени. Някои от последователите ѝ се обърнаха към социалните мрежи, за да споделят объркването си от появата на Мадона на наградите. 64-годишната певица на “Vogue” излезе на сцената, за да представи Ким Петрас и Сам Смит, които спечелиха награда за най-добро изпълнение на поп дуо/група в “Unholy”.

И точно появата на Мадона на сцената стана причина за разпалени коментари. По-скоро начина, по който изглежда лицето ѝ. “Опитвам се да игнорирам факта, че Мадона има изцяло ново лице”, пише един фен в Twitter.

Мадона уплаши феновете с външния си вид на публично събитие (видео)

Още критики

“Какво се е случило с лицето на Мадона?!”, добавя друг. “Тази жена на сцената изглежда като имитатор на Мадона. Какво, по дяволите, е направила с лицето си”, пита трети. “Мадона изглежда добре за възрастта си, ако възрастта й е на 2700-годишен вампир, който яде бебета и малки животни живи”, отбелязва един от феновете на певицата.

За появата си на Грами Мадона избра да носи черен блейзър, който беше облякла върху къса пола, съчетана с бяла риза с яка и черна вратовръзка. Тя беше добавила мрежест чорапогащник, лилави обувки на платформа и бижута Loree Rodkin, уточняват от Page Six.

“Ето какво научих след четири десетилетия в музиката”, започна речта си Кралицата на поп музиката. “Ако те нарекат шокиращ, скандален, обезпокоителен, проблематичен, провокативен или опасен, определено си на правилния път към постигане на нещо велико.”

Мадона уплаши феновете с външния си вид на публично събитие (видео)

Източник: lifestyle

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции