<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143669" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Участничката...

„Мъдри“ изказвания в новите риалити формати (видео)

08 Септември 2022
0 1943

Познатите на аудиторията пред малкия екран риалити формати „Фермата“ и „Игри на волята“ стартираха с нови сезони в българския ефир.

Във „Фермата“ 8 се събраха както стари, така и нови участници. Един от „ветераните“ в предаването е Альона. Тя се опита да предаде на зрителите емоцията, която изпитват участниците във „Фермата“, но се обърка в изказването си и по-скоро прозвуча като футболиста Валери Божинов, когато каза прословутата фраза „Човек, само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е“.

Участничката в „Игри на волята“, чието дупе знае 2 и 200 (видео)

„Мъдри“ изказвания в новите риалити формати (видео)

“Игри на волята” 4 стартира с куп изненади и цяло ново четвърто племе от резерви. Най-любопитно е племето на сините “Супергероите”. Там може да откриете от професионални спортисти, през домакини, та чак до TikTok звезди.

Отново там е и Гого – момчето, което живее в Саудитска Арабия и е инструктор там, но и което успя само за секунди да взриви ефира с бисер ала “Валери Божинов”. Когато губят първата битка, сините биват заточени на пуст плаж. Пред камерите, в синхроните, участниците са помолени да коментират обстановката, а думите на Гого поразяват в целта. “Първото ми впечатление, когато стъпих на пустия плаж, беше че няма нищо. Пуст е, нали”, изстрелва шампионът по калистеника.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции