<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=127583" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Най-големият ...

Малкият Виктор се нуждае спешно от помощта ни

01 Май 2022
0 3519

Малкият Виктор се нуждае спешно от помощта ни.

Ето какво споделят родителите на момченцето:

“Виктор Николаев Желев е на 2 годинки и 2 месеца, от гр. Бургас е. Той е нашето съкровище. На 18.04.2022г. постъпва в детска болница “Иван Митев”, гр. София, по съвсем друг повод, но изключително неочаквано, тъй като досега детето няма абсолютно никакви симптоми, лекарите му поставиха диагнозата “мускулна дистрофия” – рядко генетично заболяване, което, ако не бъде лекувано, прогресира бързо и заплашва да остави ангелчето ни парализирано.

Малкият Виктор се нуждае спешно от помощта ни

Малкият Виктор се нуждае спешно от помощта ни

В България лечение за това заболяване обаче няма. След първоначалния шок и ужас, от семейството се свързахме с “Liv Hospital” гр. Истанбул, Турция, където по тяхно искане изпратихме епикризата и видео как се движи детето. Проф. д-р Ердал Карайоз (ръководител на отдел Стволови клетки и регенеративна медицина) разгледа всичко и назначи лечение с вливки на стволови клетки, озонотерапия и физиотерапия, които могат да стопират прогреса на болестта.

За да се случи обаче това, Вики и родителите му трябва да заминат на 31.05.2022 г. за втора процедура по вливане на стволови клетки от общо планирани 8. Общата необходима сума, за да започне лечението е 54 000 евро, които за съжаление са крайно непосилна сума за нас. Тя включва – лекарски консултации, кръвни тестове, биопсия, 8 вливки на стволови клетки през 15 дни, озонотерапия и физиотерапии, както и престоя им в болницата.

Състоянието му ще бъде проследявано в рамките на един месец, след което лекарите ще преценят как да продължи лечението му. От семейството му открихме дарителска сметка, много познати се включиха в каузата на Вики, направиха страница и група във Фейсбук, където дори организираха базар за неговото лечение, но за съжаление средствата пристигат много бавно и почивните дни допълнително забавят нещата, а времето ни притиска. Молбата ми към Вас е да споделите историята на нашия малък ангел, защото никое дете не заслужава детството му да бъде помрачено от такава коварна болест! От името на семейството и на малкия Виктор искам да Ви изкажа огромна Благодарност!”.

ЕТО И КАК МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ

Дарителска сметка:
IBAN: BG29RZBB91551014654082
BIC: RZBBGSF
Титуляр: Виктор Николаев Желев
PayPal: [email protected]

Малкият Виктор се нуждае спешно от помощта ни
Малкият Виктор се нуждае спешно от помощта ни

Малкият Виктор се нуждае спешно от помощта ни

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции