<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=172815" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отложиха дел...

Мартин Боев не е викан за разпознаване на тялото на брат си Емил (видео)

31 Март 2023
0 1258

Мартин Боев не е викан за разпознаване на тялото на брат си Емил. И не знае дали майка му и баща му са викани в София или Перник за такова разпознаване, предаде bTV.

По-рано днес прокуратурата на Перник обяви, че майката на изчезналия преди 62 дни млад мъж е потвърдила, че намереното тяло в езоро край кв. „Бела вода“ е на сина ѝ.

Близките на Емил Боев са разпознали тялото му (видео)

„Ще бъде извършена и ДНК експертиза, за да бъде потвърдено, че именно Емил Боев е е лицето, чието тяло е намерено. При първоначалния оглед не са констатирани следи от насилие.“ Това каза прокурор Албена Стоилова, говорител на Окръжна прокуратура – Перник.

25-годишният мъж бе в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала “Сурва”. Голяма част от гората около Перник бе претърсена, а стотици доброволци се включиха в издирването.

Открито е тяло край Перник – предполага се, че е на изчезналия Емил Боев

Късно снощи стана ясно, че във водите на шламохранилище край пернишкия квартал е изплувало тяло. Рано тази сутрин от полицията съобщиха, че е намерена личната карта на Емил Боев. А часове по-късно от прокуратурата потвърдиха, че става дума за изчезналия преди два месеца младеж.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции