<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56006" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шакира прави ...

Marvel загатна кои ще са предстоящите сериали от киновселената ѝ (видео)

03 Февруари 2020
0 512

Marvel Studios загатнаха какво предстои да видим в съвсем близко бъдеще, след като пуснаха тийзър по време на Super Bowl, който показа три нови сериала.

 

Освен “Falcon” и “Winter Soldier”, сега вече имаме представа и какво можем да очакваме от WandaVision и Loki.

 

 

 

 

Всички нови предавания ще бъдат пуснати в платформата Disney+, в която ще бъдат включени 7500 епизода на най-различни сериали, както и 500 филма на Дисни. Това важи и за всеки епизод на някои шоу програми на Fox, като например Семейство Симпсън.

 

“Falkon” и “Winter Solider” ще включва Антъни Макки и Себастиан Стан, които ще се завърнат като титулярни герои, за да продължат от там, където свърши „Отмъстителите: Краят“.

 

“WandaVision” ще ни представи Елизабет Олсън и Пол Бетани, които ще се превъплатят в ролите на Уонда Максимов и Вижън.

 

 

 

 

Отново действията ще се развиват след събитията от “Края”, също както както и голямата част от това, което предстои от фаза 4 на вселената на Марвел.

 

На всичкото отгоре Локи също ще се завърне на телевизионните ни екрани, което очевидно е невъзможно без Том Хидълстън в главната роля, който с радост се съгласил да участва.

 

 

 

 

Отвъд това не можем да сме съвсем сигурни какво ще се случи в което и да било от тези предавания.

 

„Виждал съм сценариите и съм толкова развълнуван… Всичко, което мога да кажа, е, че просто ще е ново и различно от това, което сте виждали досега.

 

Това което имам предвид, е, че историята ще бъде напълно в съответствие с всичко, което се случи и това, което видяхме, но тези герои ще получат своята предистория.  Също така ще има много екшън и комедия”, каза Себастиан Стан, говорейки за “The Falcon” и “Winter Soldier” на конференция за комикси миналата година.

 

“Имам чувството, че ще бъдете много щастливи”, добави той.

 

Що се отнася до другите два сериала, просто ще трябва да изчакаме и да видим какво ще се случи, но определено вярваме, че Marvel за пореден път ще се представи подобаващо.

 

Източник: LadBible

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции