<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151914" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Известни акт...

Мъск паузира платеното удостоверяване на профили в Twitter

22 Ноември 2022
4 57

Хаос в Twitter след като платформата смени ръководството си.

Илон Мъск купи социалната мрежа края на октомври и веднага започна да прави огромни промени. Една от тях бе свързана със синята отметка, която се вижда до верифицираните профили във всички социални мрежи, не само Twitter. Знаменитости, политици, учени и други хора с голямо публично присъствие верифицират профилите си. Те са длъжни да попълват документи, а това им гарантира, че няма фалшиви профили да говорят от тяхно име.

Илон Мъск възстанови Twitter акаунта на Доналд Тръмп

Мъск обаче веднага съобщи, че Twitter премахва Blue Verified от профилите и отметката ще се получава срещу 8 долара на месец.

Мъск паузира платеното удостоверяване на профили в Twitter

Започна ли “голямото преселение” от Twitter?

Сега обаче милиардерът се отметна от казаното и написа, че пускането на услугата за верификация на профили Blue Verified или т. нар. сини значки се отлага, “докато се създаде силно доверие в спирането на фалшивите профили”. Вероятно ще се използва различно цветово означаване за организациите и индивидуалните потребители.

А само седмица по-рано той каза, че надградената версия на абонаментната програма Twitter Blue ще бъде пусната на 29 ноември.

Мъск паузира платеното удостоверяване на профили в Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции