<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=105332" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кирил Петков ...

Майка смята, че децата ѝ не възразяват тя да пуши трева, щом им поръчва McDonalds (видео)

28 Октомври 2021
0 607

Майка смята, че децата ѝ не възразяват тя да пуши трева, щом им поръчва McDonalds.

Кейтлин Фладейджър е на 27 години и отглежда двете си деца във Ванкувър, Канада, където употребата на марихуана за медицински нужди е позволена от закона. В свое видео, публикувано в Instagram младата майка споделя, че е много по-склонна да поръчва и яде полуфабрикати, когато е “в облаците”, отколкото в нормално състояние.

В титрите към видеото четем: “Когато си чакал майка ти да… така че да се съгласи да си поръчате McDonalds.” И ако съдим по картинката, изглежда че децата добре схващат положението, а?

Майка смята, че децата ѝ не възразяват тя да пуши трева, щом им поръчва McDonalds

Както можем да се досетим, след публикуването на поста, ще се намерят мнозина, които да изразят негодуванието си. Но Катлийн вече е предвидила това и е отговорила на критиките в аванс.

Бременна майка на три деца пуши редовно трева, за да облекчи сутрешното гадене

В друг кадър в профила си тя си дръпва от запален конус на стълбите пред дома, докато държи табела с надпис: “Тревата трябва да е толкова допустима, колкото и чаша с вино.”

Майка смята, че децата ѝ не възразяват тя да пуши трева, щом им поръчва McDonalds (видео)
Снимка: Instagram

Не че това е теза, която по-трудно би се оспорила от мнозинството. Катлийн обаче има отговор за всичко. В друго видео тя е добавила аудиотрак: “Лалалала, тихо! Живея си живота”.

Майка смята, че децата ѝ не възразяват тя да пуши трева, щом им поръчва McDonalds

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции