<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=168306" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Майката на изчезналия преди повече от месец Емо: Искаме си сина (видео)

07 Март 2023
1 1016

Майката на изчезналия преди повече от месец Емо: Искаме си сина.

„Не изглежда, както по снимките, може би е много по-слаб, с къса коса. Притеснени сме. Обмисляме всякакви варианти. Може да е паднал и да е изгубил паметта си. Може да не знае кой е. Той има документи, но може да са изгубени. Никой няма информация за него, дори и полицията. Казват, че нямат следа“, каза Иванка Стоянова в предаването „Здравей, България“ по NOVA.

Камера е заснела изчезналия Емил от Перник (видео)

Семейството на изчезналия в нощта на 27 срещу 28 януари Емил Боев отново обяви парична награда от 100 000 лева за намирането му. След кукерския сабор той и негов приятел остават в града да преспят. Късно през нощта Емил изоставя телефона в колата си и тръгва пеш в района на стадион „Миньор“, където преди това я е паркирал. Около час п0-късно охранителна камера на ферма над града е записала преминаването му край оградата. Оттам насетне дирите му се губят.

Близките на изчезналия се притеняват, че не всички записи от камери в периметъра на търсенето са прегледани от полицаите и по този начин може да бъде изпусната следа от сина им.

Що се отнася до вероятността той да е отвлечен, тя каза следното:

„Ако някой го е взел, нека не се страхува да го върне. Ние ще си поемем детето в каквото и здравословно състояние да е. Само да е жив“, каза Иванка Стоянова.

Братът на изчезналия на “Сурва”: Бил е разстроен (видео)

Инициативата в издирването чрез доброволци пое братът на Емил Мартин Боев. Заедно с негови приятели бе изградена строга организация в претърсването на широк периметър около и в Перник. Доброволците се събират за обходи и претърсвания всяка събота и неделя по уговорени и координирани с полицията маршрути. Можете да ги подкрепите и Вие, като се свържете с организацията във Facebook групата „Да намерим Емо“ или лично с Мартин Боев.

Майката на изчезналия преди повече от месец Емо: Искаме си сина (видео)

Майката на изчезналия преди повече от месец Емо: Искаме си сина

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции