<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=163702" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Протест пред ...

Майката на убития Иван Владимиров: Не искам това да е истина (видео)

10 Февруари 2023
2 1697

Майката на убития Иван Владимиров: Не искам това да е истина – това сподели Слава Иванова в ефира на NOVA.

„Молбите ми към Вселената да е ранен не се сбъднаха”. Това каза майката на застреляния в сряда вечерта психолог Иван Владимиров. Tя каза, че семейството отдавна има конфликт със стрелеца, подавани са и десетки жалби. Хора от блока пък споделиха, че той е проявявал агресия и към други свои съседи.

Втора безсънна нощ прекараха близките на жертвата. Задържан е негов 52-годишен съсед, бивш полицай, с когото от години имали спорове от битов характер. Каква е точната причина за стрелбата срещу психолога, все още се уточнява. Майка му обаче е категорична, че не става въпрос за инцидент, а за планирано убийство.

„Това, което чух, е, че е много добре планирано и обмислено убийство, с много добре планирана и измислена инсценировка, че е нападнат от сина ми и че той е бил в самозащита”, коментира още опечалената майка.

Слава Иванова разкри и причината за възобновяването на 30-годишния конфликт между семейството ѝ и това на сочения за убиец: „Започна отново поради обстоятелството, че 30 години майката на убиеца, която е клошарка, беше напълнила коридора на стълбището и мазето с нейните кашони и найлони, които предава за пари. Синът, ми като се върна от Америка, заедно с едно друго момче, направиха акция да се изчисти дворът и в суматохата някакви нейни чували са били изхвърлени”. Стрелецът повикал полиция, която му обяснила, че всички вещи извън жилището му могат да бъдат почистени.

Майката на убития Иван Владимиров: Не искам това да е истина (видео)

Протест пред МВР след убийството на психолога Иван Владимиров (видео и снимки)

Съседът-социопат

Агресивният съсед, разказва майката на жертвата, не говорел с никого от блока им. Случвало се е на два пъти да вади пистолет на съседи. Слава Иванова не скри сълзите си и сподели, че загубата е непрежалима. „Опитвам се да живея с мисълта, че съм изключително благодарна за това, че той е бил в живота ми. Той ми даде много, той ми беше учител”, каза майката.

Няма свидетели на стрелбата. Трупът на жертвата е намерен от двама съседи, които чули шум и усетили миризма, която определят като “странна”, каза в изявление говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова. „Между заподозрения и убития двамата имало междусъседски спорове от битов характер. Все още изясняваме точната причина за стрелбата. Задържаният не отрича, че е извършил убийството, но засега е заявил това само при беседа с полицията”, каза още Петрова.

Майката на убития Иван Владимиров: Не искам това да е истина

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции