<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=128752" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Акция в София...

Мъж от Враца наема автомобили и изчезва безследно заедно с тях (видео)

11 Май 2022
0 3606

Мъж от Враца наема автомобили и изчезва безследно заедно с тях.

Георги Георгиев, който договаря автомобили, машини и инструменти в цялата страна, дори е с изтекла шофьорска книжка. Потърпевшите са десетки, а щетите са за хиляди левове, предава NOVA.

В редица случаи жертви на “обсебването” са фирми за автомобили под наем, с които мъжът надлежно договаря услуга и плаща капаро. След изтичането на срока той не връща наетите превозни средства.

Мъж от Враца наема автомобили и изчезва безследно заедно с тях (видео)
iStock

Случаите са от София, Благоевград и други градове в България. Като някои от издирванията продължават повече от година. При всички тях мъжът представя лична карта с адрес. При опит на потърпевшите да го потърсят там, се оказва, че жилището е от години е необитаемо.

Крадци разбиват коли и крадат в подземен паркинг в София (видео)

В крайна сметка въпросният Георги Георгиев е задържан от полицията в град Сливо поле. По официална информация от окръжния прокурор на Враца Владимир Сираков в момента Георгиев се намира в следствения арест във Враца, задържан е за висящи дела за кражби в периода 2020-2021 година.

Мъж от Враца наема автомобили и изчезва безследно заедно с тях (видео)
iStock

Пострадалите от различни области в страната могат да подадат сигнали до съответните районни или окръжни прокуратури.

Мъж от Враца наема автомобили и изчезва безследно заедно с тях

Източник и видео: NOVA

Снимки: iStock

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции