<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143208" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: САЩ отново ра...

Мъж открадна самолет и заплаши, че ще го разбие в супермаркет в САЩ

04 Септември 2022
0 108

Мъж открадна самолет, а след това заплаши, че “умишлено ще се блъсне” в супермаркет в Тупело, Мисисипи, съобщава NBC, цитирана от bTV. Случаят е от събота сутринта, а лицето вече е арестувано. В крайна сметка той приземява самолета в поле.

Мъжът, идентифициран от полицията като Кори Уейн Патерсън, е откраднал малък самолет Beechcraft King Air 90 от регионалното летище Тупело около 5:30 сутринта.

Пилот заплаши да отмени излитане, след като мъж изпрати голата си снимка на пасажерите (видео)

Мъж открадна самолет и заплаши, че ще го разбие в супермаркет в САЩ
iStock

Началникът на полицията в Тупело Джон Куака съобщи, че 9-годишният Кори се е обадил на полицията, за да каже, че ще се блъсне в магазина Walmart.

След като получили сигнала от полицейското управление са предупредили жителите да се евакуират от магазина. Пилотът е обикалял часове наред над града, докато полицията е водила преговори с него да се върне на летището в Тупело.

Оттам обясниха, че мъжът е имал известни летателни умения, но не смятат, че е имал лиценз за пилотиране. “Мъжът нямаше опит да приземи самолета. Пилот ни помогна с инструкции да приземим самолета успешно”, каза шефът на полицията. Патерсън е обвинен в кражба и отправяне на терористични заплахи.

Пилот открадна самолет и заплаши, че умишлено ще го разбие в супермаркет в САЩ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции