<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124463" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицията щя...

Мъж рита в главата жени в Бургас (видео)

01 Април 2022
0 12460

31-годишен мъж от Приморско е задържан, след като нападнал с ритници в главата няколко жени в центъра на Бургас. Една от потърпевшите е общински служител, съобщават от полицията в града. Агресорът се казва Димитър Павлов, пише Dir.bg.

“Случи се по време на обедна почивка, когато с приятелка се разхождахме по ул. “Александровска”, когато ме нападна непознат мъж и ми нанесе удари в главата с юмрук. Много се уплаших, опитах се по някакъв начин да се защитя. Абсолютно никой не реагира от всички хора на улицата. Шокиращо е някой да ви нанесе удар по лицето, особено на жена. Всеки би се изплашил”, коментира жертвата на тази недопустима агресия.

Мъж рита в главата жени в Бургас

Малко по-късно мъжът напада и друга жена, отново в центъра на града.

След това нападателят удря с ритник в главата трета жена. Тук вече се намесват трима младежи, които успяват да попречат на мъжа да продължи да бие.

Община Бургас препоръчва на всички потърпевши и свидетели да се обадят на 112, за да разберат как могат да помогнат за осъждането на извършителя. От полицията в Бургас съобщиха, че мъжът е задържан за 24 часа.

Заради многобройните сигнали за хулиганските му действия е поискано от Районната прокуратура той да бъде преведен в Центъра за психично здраве за установяване на психичното му състояние.

Мъж нападна с ритници в главата жени в центъра на Бургас (видео)

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции