<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=176968" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж от Петрич...

Мъж счупи охранителната камера на съседите си – много се жалвали от него (видео)

26 Април 2023
0 303

Мъж счупи охранителната камера на съседите си – много се жалвали от него, става ясно от репортаж на NOVA. Случката е от столичния квартал “Бенковски”. По думите на Камен Димитров вече 25 години той и семейството му са тормозени от своите съседи. Последният случай е от 20 април, когато мъже чупят две охранителни камери в двора на Камен. Той разказа за това в социалната мрежа.

„Когато проверявах записите от охранителните ми камери видях как едно лице се катери по оградата, реже кабелите, след което чупи устройствата. Предадох записите на полицията, която установи и задържа три лица. Едно от тях е мой съсед, с който имаме проблеми от години и който е първоизточникът, за да сложим камери”, разказа Камен.

Мъж счупи охранителната камера на съседите си &#8211; много се жалвали от него (видео)

Вече 6 години уважаван професор е обект на съседски тормоз (РЕПОРТАЖ)

„В различните години тези съседи ни притесняват по различен начин. Става въпрос за изхвърлени отпадъци в двора. Дори се бяха закачили незаконно към нашето елтабло”, разказа майката на Камен Евгения.

„Отричам да съм замесен в случая със счупените камери. Многократно от електрическата компания са идвали и са проверявали и е установявано, че не съм се прикачил към тяхното табло. Няма и доказателства да съм замесен и в случая с камерите. Да, бях задържан, но полицията ще установи със сигурност кой е виновникът”, заяви Методи, който беше посочен от Камен и майка му като човека, който ги тормози.

Мъж счупи охранителната камера на съседите си – много се жалвали от него

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции