<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161340" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Служители на ...

Мъж се барикадирал в дома си след като нападнал съсед с нож (видео)

27 Януари 2023
0 113

Мъж се барикадирал в дома си след като нападнал съсед с нож, съобщава NOVA. Случката е от 24 януари от столичния квартал “Люлин”.

53-годишният мъж нападнал свой съсед, а след това се барикадирал в дома си. Нападателят е задържан за 72 часа. Съседи изразяват притеснения, че той ще се върне и е възможно отново да нападне. Това, оказва се, не е първият такъв инцидент в този блок.

„На 24 вечерта съпругът ми излезе до кварталното магазинче. След 10-15 минути се върна, цялото му лице беше в кръв, видях и нож. Обадих се на 112 да повикам линейка и полиция”, разказа съпругата на нападнатия. „Той ми разказа, че въпросният съсед се е опитал да го наръга, заплашил го е, че ще му отреже гърлото. Нападнал го е в гръб, надупчил го е, близко до артериите. Разрязал му е устата. Оказа се, че има доста дълбоки прободни рани около врата”, обясни съпругата.

Мъж се барикадирал в дома си след като нападнал съсед с нож (видео)

Оряховският “спайдърмен” наръгал съсед с нож (видео)

По думите ѝ и други съседи са страдали от агресия. Жената обвинява въпросния съсед и в рязане на гуми пред блока. Замерял и хора с шишета и буркани.

„Удрял ме е в главата с чадър. Писали сме многократно жалби. Преди 1-2 години се опита да запали входа. Беше прибран за лечение, но го пуснаха, с прокурорско решение, че не е опасен вече”, обясни жената.

Тя обясни, че въпросният съсед живее с възрастната си майка.

От прокуратура в София обясниха, че на мъжа ще бъде повдигнато обвинение за опит за убийство. Ще бъде поискана мярка „задържане под стража”.

Мъж се барикадирал в дома си след като нападнал съсед с нож

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции