<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=113025" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Руски роми сп...

Мъж се вряза с автомобила си във вратата на заведение в „Студентски град“ в София (видео)

24 Декември 2021
0 3198

Мъж се вряза с автомобила си във вратата на заведение в „Студентски град“ в София, предава bTV.

В кадрите от произшествието се вижда моментът, в който колата чупи витрините на механата. За щастие, няма пострадали хора, само материални щети.

Мъж се вряза с автомобила си във вратата на заведение в „Студентски град“ в София

Наемателят на заведението Георги Крачунов разказа, че е инцидентът е станал в малките часове на нощта. По думите му е голям късмет, че няма пострадали, защото често клиенти пушат пред механата. „Човекът с джипа се представи за собственик на заведението, което не е вярно. Аз никога не съм го виждал“, разказа мъжът.

Според Крачунов водачът се е държал арогантно с персонала на заведението и полицията.

„Оказа се, че той е бивш наемател – има съдебен спор с човека, от когото съм наел заведението. Връщаме се в 90-те години. Ако наистина е без да иска – не е нормално. Органите на реда ще си свършат работата“, добави Крачунов.

Пиян без книжка и с дете връхлетя с колата в магазин в Лом (видео)

Той добави, че записите от камерите са предадени на органите на реда. От МВР са потвърдили за инцидента и заявяват, че шофьорът на автомобила е задържан. Образувано е досъдебно производство за хулиганство.

Мъж се вряза с автомобила си във вратата на заведение в „Студентски град“ в София.

Източник и видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции