<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=123903" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разкриха под...

Мъж, собственик на 43 жилища, твърди, че всеки може да постигне успеха му

28 Март 2022
0 10236

30-годишен мъж, който притежава над 40 жилища, твърди, че “всеки може да инвестира в имоти и да постигне успеха му”.

Едва 18-годишен, Еди Дилън от Сидни купува първия си апартамент с две спални за 138 000 долара и го отдава под наем за 220 долара на седмица.

След 12 години той притежава имоти за над 20 млн. долара в цяла Австралия.

“Всеки може да инвестира в имот, но трябва да обмисли целите си и да мисли в дългосрочен план”, разказва Дилън пред Daily Mail Australia. Трите неща, които предприемачът търси в един имот са: висока доходност, нарастване на капитала и цена, която е под пазарната стойност.

Мъжът споделя още, че е закупил пърите си четири жилища само с годишната си заплата от 50 000 долара.

“Всичко е свързано с разбирането на начина, по който банките ви отпускат заеми – наличието на висока доходност означава, че можете да продължите да вземате заеми”, обяснява той и препоръчва да се започне с “малки суми”.

Дилън разказва, че това негово увлечение по имотите започва, когато е едва на 14 години.

“Израснах в опасен квартал и никой от семейството ми не притежаваше жилище. Спомням си, че когато бях на 12 години, си мислех “това е гадно” и ми се искаше нещата да са различни … Исках да се измъкна от този кръг”, казва предприемачът.

“Повечето хора смятат, че им е необходим 20-процентов депозит, но можете да купите първия си имот само с 5% аванс”, добавя той.

Мъж, собственик на 43 жилища, твърди, че всеки може да постигне успеха му

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции