<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=160856" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето колко е п...

Мъже влизат спокойно в чужди имоти в Краводер (видео)

25 Януари 2023
0 291

Мъже влизат спокойно в чужди имоти в Краводер, споделят жители на селото в ефира на bTV. Запис от видеокамера показва как трима младежи оглеждат чужд имот. Един от тях влиза в двора. Виждайки камерата обаче, напуска имота.

“На камерите се вижда, че няма кражби, но влизат в имота ми и започват да се разхождат. Според мен ги плаши лампата, която се е запалила”, каза Ивайло Дамянов.  

Мъже влизат спокойно в чужди имоти в Краводер (видео)

Прокуратурата не вижда престъпление в рушенето на чужда собственост (РЕПОРТАЖ)

Дамянов сподели, че преди да се сложат камерите е имало два пъти посегателство над неговия имот. “Имаше счупени прозорци, бяха откраднати хладилници и телевизори”, каза той. 

Друг жител на Краводер разказва, че в края на селото една жена е обирана няколко пъти.

“В селото трябва да се сложат камери на възловите места. По-често трябва да има и полицейски патрул”, добави той. 

Местните жители смятат, че хората, влизали в имотите вероятно не са от Краводер.

“По записа, който гледах не можах да позная мъжете. Разговарях с един полицай от Криводол, който ми каза, че мъжете са разпознати. Двама от тях са задържани, а третият бил малолетен. Аз се опасявам, че ако продължава да се тиражира това, може да се стигне до етническо напрежение. Селото си живее спокойно. При нас официално няма кражби и грабежи”, каза кметът на Краводер Илия Перчинков.

 

Мъже влизат спокойно в чужди имоти в Краводер

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции