<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108200" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Работата от к...

Мерилин Менсън заключвал жени в звукоизолирана килия за “лоши момичета”

16 Ноември 2021
1 31084

Рок изпълнителят Мерилин Менсън е обвинен във физически и психически тормоз от партньорките си.

Твърди се, че те са били насилствено заключвани в звукоизолирана стая. Като преди зловещите практики, помещението е било вокална кабина.

Мерилин Менсън заключвал жени в звукоизолирана стая за "лоши момичета"
Reuters

Според съобщенията, то е използвано като килия, където Менсън наказвал жените, с които излизал, това било т.н “Стая за лоши момичета”.

Изненадващ е фактът, че той дори не го е криел от публиката. През 2012 г. той казва пред списание: “Ако някой е лош, мога да го заключвам там и е звукоизолирано”.

Сега актрисата и модел Ашли Морган Смитлайн го съди за сексуално посегателство и незаконно лишаване от свобода.

И твърди, че е била принудена да влезе в помещението, което според нея е с размери, сходни с това на съблекалня на малък търговски магазин.

“В началото той представяше това като нещо готино, след това обаче го превърна в наказание”, сподели тя за списание Rolling Stone.

Мерилин Менсън заключвал жени в звукоизолирана стая за "лоши момичета"
AP

“Дори и да крещях, никой не можеше да ме чуе. Когато се бориш, той изпитва удоволствие от борбата ти. Научих се да не се боря, за да не му давам това, което иска. Отивах някъде другаде в главата си.“

Моделът твърди, че Менсън я държал там с часове.

В следствения доклад пише, че апартаментът му е бил покрит с кръв, навсякъде имало свастики и изрязани снимки от порно списания.

Позицията на Мерилин Менсън

Рок изпълнителят категорично отрича всякакви твърдения за сексуално насилие.

През септември съдът отхвърли иск на жена, която го обвинява в изнасилване.

Мерилин Менсън заключвал жени в звукоизолирана стая за "лоши момичета"

В публикация в Instagram от февруари Менсън каза: „Очевидно моето изкуство и животът ми отдавна са магнит за спорове, но тези скорошни твърдения за мен са ужасяващо изкривяване на реалността.”

“Моите интимни отношения винаги са били изцяло по взаимно съгласие. Независимо как – и защо – другите сега избират да представят погрешно миналото, това е истината.”

Мерилин Менсън заключвал жени в звукоизолирана стая за “лоши момичета”

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции