<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149664" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: На Световнот...

Михайлов изгони петима рефери

03 Ноември 2022
0 324

След шумните скандали с грешки на съдиите в последните мачове от първенството и призивите на клубове от елита за оставки и промени в БФС Борислав Михайлов намери виновниците.

Президентът на БФС спря правата на петима рефери до 31 март следващата година. Става дума за Ивайло Стоянов, Георги Димитров, Владимир Вълков, Иво Андреев и Димо Димо. В този период първите трима нямат право да ръководят и мачове от Втора лига.

Михайлов изгони петима рефери
Снимка: БулФото

Тежка обида от Боби Михайлов към българските треньори

Съобщението на СК към БФС гласи:

“Поради зачестилите случаи на недоволство на клубове от съдийски отсъждания в efbet Лига, Съдийската комисия към БФС, по лично нареждане на президента Борислав Михайлов, анализира работата на реферите ни и реши следното:

Поради незадоволително представяне спира съдийските права до 31.03.2023 г. на Ивайло Стоянов, Георги Димитров и Владимир Вълков (за Първа и Втора професионална лига), както и на Иво Андреев и Димо Димов (за Първа професионална лига).

През месец януари 2023 г. ранглистата на VAR арбитрите ще бъде допълнително редуцирана.

СК към БФС призовава всички рефери да положат максимални усилия за качествено представяне”.

Изглежда по този начин Борислав Михайлов се опитва да тушира недоволството на редица елитни отбори. Сред тях Левски, ЦСКА, Ботев Пловдив и Септември. Те отправиха тежки критики и обвиниха централата в зависимости.

Михайлов изгони петима рефери

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции