<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100842" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Горили в зооп...

Мъж изпадна в шoк, след като видя дъщеря си небрежно да играе с огромна тарантула (видео)

24 Септември 2021
0 899

Дейвид Леман от Тусон, Аризона е на почивка със семейството си, когато вижда как 18-месечната му дъщеря стои във вътршния двор на къщата и си играе с преобърната кутия за кафе.

Мъж изпадна в шoк, след като откри, че дъщеря му небрежно си играе с огромна тарантула

Мъжът отшъл при нея и я попитал какво прави, а тя отговорила: “Бъг!”. Когато се приближил по-близо обаче той осъзнал, че не играчката на дъщеричката му се казва “Бъг”, а гигантска тарантула. В този момент 36-годишният мъж изпаднал в шок и грабнал дъщеричката си.

Тяхната охранителна камера в задния двор е заснела цялата случка.
Дейвид споделя, че първоначално се е опитал да избие кутията от ръката на дъщеря си Блейк, но е подценил силата на нейната хватка.
Той каза: “Очаквах бръмбар, тъй като сега е техният сезон, затова когато видях тарантулата, просто си помислих: “Махни това мръсно нещо от дъщеря си!” “Тарантулата падна на тревната площ”.

Мъж изпадна в шoк, след като откри, че дъщеря му небрежно си играе с огромна тарантула

Дейвид допълни още: “След като се поуспокоихме, в крайна сметка уловихме паяка и го проверихме, след което го пуснахме на свобода в предния двор.”

Мъж изпадна в шoк, след като откри, че дъщеря му небрежно си играе с огромна тарантула (видео)

Източник: LADbibleПрочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции