<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111443" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скалата и Рей...

Минеков отива в НДК, за да гони ГЕРБ

10 Декември 2021
0 578

Минеков отива в НДК, за да гони ГЕРБ, предаде bTV.

В 11:00 ч. днес министърът на културата проф. Велислав Минеков ще връчи на представители на ГЕРБ писмо във връзка с процедурата по освобождаване на използваните от партията офиси в Националния дворец на културата, съобщиха от МК.

Министърът на културата: В петък ще помолим ГЕРБ да се изнесат от НДК

В съобщението се подчертава, че той „ще спази поредно свое обещание“, след като през последните дни на няколко пъти заяви, че партията на Бойко Борисов трябва да премести централата си от НДК, тъй като сегашният ѝ договор за наем е довел до загуба от 6 млн. лева, а по Закона за политическите партии ГЕРБ могат да получат държавна собственост.

Минеков отива в НДК, за да гони ГЕРБ
Снимка: БулФото

Според бившите управляващи обаче няма основание те да бъдат гонени от двореца. В информацията от МК за двата етажа на НДК се посочва, че „досега се помещаваше централата на партията“.

Минеков изпрати ГЕРБ в Барселона (видео)

Във видеото горе сме събрали за вас култови реплики от развоя на конфликта между служебния министър на културата и партията на Бойко Борисов. Вижте ги!

Минеков отива в НДК, за да гони ГЕРБ
Снимка: БулФото

Минеков отива в НДК, за да гони ГЕРБ

Източник: bTV

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции