<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149392" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Instagram върви к...

“Мис Аржентина” и “Мис Пуерто Рико” се ожениха (видео)

02 Ноември 2022
0 6105

“Мис Аржентина” и “Мис Пуерто Рико” се ожениха.

Двете красавици се срещнали през 2020 година и оттогава са двойка, но криели връзката си до този момент, пише LADbible. Новината огласиха с пост в Instagram.

Гражданите на Куба одобриха еднополовите бракове

“След като пазихме тайната си в частност, вече решихме да отворим вратите към обществеността в този специален за нас ден”, написа миската на Аржентина Мариана Варела. От датата на публикацията разбираме, че двете с Фабиола Валентин са се венчали на 28 октомври.

Видеоклип пък запознава последователите ѝ с подробности от годежа и сватбената обстановка. В коментарите под публикацията четем поздрави за разкриването на връзката и за сватбата им.

“Господи, Боже мой, поздравления! “Мис Гранд Интернешънъл” е допринесъл за такъв прекрасен съюз”, написа един.

Жена се яви без грим на “Мис Англия” за първи път в 94-годишната история на конкурса (снимки)

Друг пък на свой ред добави: “Поздравления, красавици! Бог да благослови връзката ви и да живее любовта!”

А пък трети каза: “Толкова е хубаво, че Бог ви дава благословията на толкова много хора. И дано никога не страдате от липса на любов във вашите красиви взаимоотношения!”

&#8220;Мис Аржентина&#8221; и &#8220;Мис Пуерто Рико&#8221; се ожениха (видео)

Мариана благодари на всички за прекрасните думи и подкрепата.

“Благодаря за всичката любов! Чувстваме се много щастливи и благословени. Желая на вас любовта и вниманието, с които ни обграждате, да се умножат за вас!

Аржентина: падението на една от най-богатите страни в света

Според изданието Hola, Мариана Варела е представила родината си на конкурса “Мис Вселена” през 2019 година. През следващата година тя се класира в топ 10 на “Мис Гранд Интернешънъл 2020”, където и среща Фабиола Валентин. Тя от своя страна също попадна в десетката на конкурса.

“Мис Аржентина” и “Мис Пуерто Рико” се ожениха

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции