<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=107956" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Над 1000 сигнал...

Младен Маринов ще се яви на разпит в МВР

15 Ноември 2021
0 2518

Младен Маринов ще се яви на разпит в МВР, съобщава Сега.

В края на миналата седмица МВР разпространи видео запис, направен със специални разузнавателни средства, как бившият министър на вътрешните работи е бил на среща с хора на Маргините и Митьо Очите заедно със Станислав Недков-Стъки и собствениците на “Делта гард”.

МВР пусна запис от среща на Младен Маринов с криминалния контингент (видео)

Беше обявено и че Главна дирекция “Национална полиция” проверява как автомобил на фирмата “Изамет” от разследването “Осемте джуджета” е станала собственост на дъщерята на Маринов. Разпитът му би трябвало да изясни това. Насрочването на разпита му предстои, като ще бъде викана и дъщеря му.

Младен Маринов ще се яви на разпит в МВР
Снимка: БулФото

Димитър Спасов и Марин Русев, които доскоро притежаваха заедно охранителната фирма “Делта гард” (от 29 октомври дружеството е еднолична собственост на Русев) са призовани в ГДБОП за днес. Освен за скандала “Осемте джуджета” се очаква те да бъдат питани и за изнесеното от правосъдния министър Иван Демерджиев. Той разказа как е бил заплашван от Спасов с главния прокурор Иван Гешев, подал е сигнал в прокуратурата, но и досега не е изяснено дали с името на главния прокурор е злоупотребено.

Как един пикап разкри връзка между “Осемте джуджета” и Младен Маринов

Миналата седмица на разпит в ГДБОП заради “Осемте джуджета” беше и бившият шеф на столичното следствие Петьо Петров.

Младен Маринов ще се яви на разпит в МВР

Източник: Сега

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции