<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141149" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: България и ощ...

Младеж, карал без книжка в България, едва не вкара баща си в затвор в Шотландия

15 Август 2022
0 310

Българин, работещ във ферма в Шотландия, едва избегна затвор заради домашно насилие. Той се скарал с жена си, след като научил, че синът им е арестуван в България заради шофиране без книжка. Става дума за 39-годишният Асен Манолов, който в края на юли е признал за нападението над съпругата си по време на скандал, пише “Дневник”.

Инцидентът е станал в град Пърт и е бил докладван на полицията от поне трима очевидци, които не познават българите и са се обърнали към властите независимо един от друг. До 10 май 2023 г. му е даден изпитателен срок, след което ще бъде определено каква санкция да му бъде наложена.

Пиян шофьор без книжка отне живота на жена край Хасково и избяга от местопроизшествието

Според очевидци Манолов ударил на съпругата си такъв шамар, че я съборил на земята. А, след това започнал да я дърпа за косата и продължил да ѝ крещи.

Младеж, карал без книжка в България, едва не вкара баща си в затвор в Шотландия
iSTock

След като намерили преводач при повдигането на обвинението 39-годишният българин обяснил защо са се скарали и се е признал за виновен за нападението. И обяснил, че се разкайва.

Освободен е под гаранция при условие да не контактува с жертвата. Тя обаче се възпротивила и поискала той да се прибере у дома “възможно най-скоро”.

Двамата работят във ферма за ягоди в района и живеят в каравана. Наложило се да бъде намерена отделна каравана, за да се изпълни условието за освобождаване.

Младеж, карал без книжка в България, едва не вкара баща си в затвор в Шотландия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции