<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=125797" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Google спря YouTube ...

Младеж купи на родителите си мечтаното жилище, работейки тайно от 12-годишен (видео)

13 Април 2022
0 6805

Адам Бийлс или Adam B е сред най-популярните ютюбъри в Ирландия. Благодарние на епичната си общност от над 3 милиона последователи, той успява да купи на родителите си мечтаното от тях жилище.

Младеж купи на родителите си мечтаното жилище, работейки тайно от 12-годишен
Стопкадър: YouTube/Adam B

Неуморният му труд в социалната мрежа в продължение на 8 години (откакто е бил на 12 – бел. ред.) дал плод през пандемичната 2020 година. Ето какво разказа той в свое видео.

“YouTube ми отвори много врати. Оттам дойдоха толкова възможности, които не бих могъл да очаквам да се осъществят милиони години напред. С тях можах да помогна и на семейството си”, споделя Адам.

20-годишна студентка разкри как е успяла да си купи къща-мечта без помощ от никого (снимки)

В кадрите го виждаме да води баща си, майка си и по-малкия си брат с превръзки на очите към къщата, която е купил за тях като изненада.

Той обяснява, че родителите му от години оглеждали жилища за така жадуваната им промяна. А една къща буквално им паднала “на сърце”.

Пандемията от коронавируса обаче попречила на семейството да се нанесе веднага в жадуваната къща още с придобиването ѝ през март 2020 година. След като получил известие от общината, че това може да стане, дошъл ред и на изненадата.

Адам вързал очите на роднините си и ги повел с колата – уж да ги заведе в неговия дом. Там пред очите им оживяла обстановката, която те добре помнели от огледите си.

Младеж купи на родителите си мечтаното жилище, работейки тайно от 12-годишен (видео)
Стопкадър: YouTube/Adam B

Въпреки скептичността им, че Адам е постигнал огромен финансов успех благодарение на пранковете, които спретвал на самите тях. Баща му, майка му и брат му трябвало да признаят качествата му на ютюбър.

Реакцията им можете да видите във видеото.

Младеж купи на родителите си мечтаното жилище, работейки тайно от 12-годишен

Кадри: YouTube/Adam B

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции