за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Арестант в Бургас неутрализира полицай с метла и избяга
добавено 11-12-19

28-годишен мъж удари с дръжка на метла полицай и избяга от ареста в Бургас. Атанас Русков Бундев от село Градец изтърпявал административно наказание "задържане в структурно звено на МВР за срок от 14 денонощия". Вчера той бил изведен за почистване около Пето районно управление в града, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

 

 

ДИЛЪР ИЗБЯГА ОТ ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ В ПЛОВДИВ

 

 

 

 

Тогава арестантът ударил охраняващия го полицейски служител в гърба с дървената дръжка на метлата. Служителят паднал на земята, а 28-годишният мъж побягнал и се укрил в района на железопътния прелез на бул. "24-ти Приморски пехотен полк" и парк "Езеро". Атанас Бундев успял да избяга и с нощния влак се придвижил до жп гара - Карнобат. Задържан е за срок от 24 часа, като ще бъде върнат в Бургас, където предстои да му бъде повдигнато обвинение за нападение над длъжностно лице при изпълнение на служебните му задължения.

 

 

 

ПОРЕДЕН АРЕСТАНТ ДУХНА ОТ ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ

 

 

Полицаят не е получил сериозни наранявания. 

 

 

 

Източник: ОД на МВР-Бургас

 

 

 

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft