за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Бебета-близначки бяха изродени от сестри-близначки (снимки)
добавено 10-17-19

Бебета-близначки бяха изродени от Тара и Тори - сестри, също еднояйчни близначки. Медицинските сестри-близначки в Регионалния медицински център в Джорджия посрещнаха на бял свят Аддисън и Ема Уилямс на 25 септември, предава CNN.

 

 

 

 

Бранан Уилямс, бащата на новородените, сподели, че е щастлив от прекрасното съвпадение и вярва, че ще им донесе късмет. "Бях наистина нервен и чаках пред родилното. После научих за двете сестри-близначки и ми стана много приятно. Това леко ме успокои", споделя развълнуваният татко.

 

 

 

 

Сестрите Тори Хауърд и Тара Дринкард от години работят в центъра. Тори работи в интензивното отделение, а Тара наскоро преминала от спешно отделение в родилното. Когато родилката пристигнала в болницата, двете сестри влезли да съдействат за раждането. Въпреки че и двете работят в болницата от години, Тара и Тори никога не са били заедно като екип в родилната зала.

 

 

 

 

След раждането бащата помолил Тара и Тори за съвет как да отглеждат собствените си дъщери-близначки. "Двете станаха наши приятели. Очаквам с нетърпение да разкажа на момичетата за този ден и се надявам близначките да се срещнат с тях и да продължат да носят този късмет", коментира още бащата.

 

 

 

Източник: CNN

 

 

All rights reserved © 2020
Design & Development by TaraSoft