за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Боян Петров от Каракурум: Нека Пирин да остане такъв, какъвто си е!
gospodari.com
добавено 01-05-18
Loading the video...

Искам Пирин да остане такъв, какъвто си е - с дива природа, представителна за Балканите и България, и затова искам да призова всички - подкрепете опазването на Пирин!, това каза алпиниста Боян Петров от Каракурум.

 

 

Има протести в 10 града сещу застрояването на национален парк Пирин. Те ще продължат, докато правителството не върне решението си за разрешаване на строителни дейности на 48% от територията на националния парк, добави алпинист номер едно на България.

 

Малко преди Коледа Боян Петров получи Бяла лястовица. Нашата награда бе заради това, че той стана първият българин изкачил десет осемхилядника.

 

БЯЛА ЛЯСТОВИЦА ЗА АЛПИНИСТА БОЯН ПЕТРОВ

 

Още в началото на декември той обяви, че "трябва да има обществено обсъждане на такова решение, а не да мине тихомълком между празниците – кой разбрал, кой не разбрал". Всички материали са качени онлайн, но хората трябва да намерят време да се заровят в документи, коментира Боян Петров.

 

 

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft