за! създаването на зоополиция
подкрепиНямам фейсбук

Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Веганка се съсипа да реве, след като отхапа парче пиле в уж зеленчуковото си къри
добавено 11-12-19

Веганка се съсипа да реве цяла нощ, след като отхапа парче пиле в уж зеленчуковото си къри. Активистката за правата на животнте Раня Бакстър си поръчала зеленчуково къри от "Малтън Слайс" в родния си град Мелтън, Англия. Жената, която не яде месо от повече от 10 години, отхапала голямо парче пилешко, като седнала да вечеря, пише LADbible.

 

ЗАКЛЕТА ВЕГАНКА ОПИТА БУРГЕР И СЛЕД ТОВА СТАНА МЕСАРКА

 

 

 

 

ВЕГАНКА СЕ ОПЛАКА В ПОЛИЦИЯТА, ЧЕ ПРИЯТЕЛИ Я ПОДМАМИЛИ ДА ЯДЕ МЕСО

 

 

„Щом го усетих в устата си, веднага разбрах, че това е месо и го изплюх. Тогава погледнах към останалото къри в чинията и видях, че има още парчета пиле", споделя разстроената Раня Бакстър. 45-годишната майка се кълне, че никога повече няма да яде къри.

 

 

 

 

Вбесена от грешката, веганката се обадила в заведението, доставило храната, за да се оплаче. "Те нямаха никакви угризения и не съжаляваха за допуснатата грешка. Отговориха ми, че ако искам, мога да се върна обратно, за да ми приготвят ново къри. Цялото преживяване беше пагубно за мен. Цяла нощ не спрях да плача", разказва още жената.

 

МИСИЯТА НА ВЕГАНКА ЗА "СПАСЯВАНЕ" НА ЗАЙЦИ ПРИЧИНИЛА СМЪРТТА НА ПОЧТИ 100 ЖИВОТНИ

 

 

 

 

 

"12-годишната ми дъщеря не е вегетарианка, но също беше толкова разстроена, че не яде собствената си вечеря. Това е нещо, което никога няма да преодолея", допълни потресената веганка.

 

 

Източник: LADbible

All rights reserved © 2019
Design & Development by TaraSoft